Toistuvan korttiveloituksen maksuehdot

Toistuva korttiveloitus (RCP) on yksi toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden maksutavoista. Valitessaan tämän maksutavan, jäsenellä tulee olla VISA- tai MasterCard- maksukortti sekä mahdollisuus verkko- ja ulkomaanostoihin. Huomioithan, että maksuissa ei voi käyttää Visa Electron -korttia tai liikuntaetuutta sisältäviä maksukortteja. Tämän lisäksi valitettavasti Aktian pankkikortit eivät ole ole yhteensopivia Nets-palvelimen kanssa. Mikäli kortin lisääminen ei onnistu tästä johtuen, eikä jänellä ole mahdollista yhdistää toista maksukorttia, tulee maksutavaksi vaihtaa e-laskutus.

Maksukortin lisääminen tapahtuu jäsenen toimesta Nets-portaalin kautta. Linkin palveluun saat henkilökunnaltamme tai kirjautumalla verkkosivujen ''Omat sivut'' -osioon.

Jäsen vastaa maksukortin tietojen lisäämisestä sekä oikeellisuudesta, kortin voimassaolosta sekä siitä, että kortilla on rahaa eräpäivänä tapahtuvaa veloitusta varten.

Treeniaikaa koskeva lasku erääntyy aina edeltävän kuukauden 29. päivä ja tapaturmavakuutusta sekä PT-palveluita koskevat laskut erääntyvät kuluvan kuukauden 1. päivä.

Huom. PT palveluiden kuukausierät sekä mahdolliset etäjäädytyslaskut voidaan tällä hetkellä veloittaa vain e-laskun kautta. Mikäli ostatte PT palveluita kuukausierillä tai jäädytätte jäsenyytenne etänä tulee e-laskutuslupa olla voimassa
E-laskutun luomisen ohje löytyy täältä

Maksukortin lisäämiseen liittyvissä ongelmatilanteissa, olethan yhteydessä oman pankkisi asiakastukeen.
F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.