Näkymät:


Jos harkitset jäsenyyden tauottamista tai irtisanomista, olemme täällä auttamassa sinua tekemään oikean valinnan.

  Haluatko laittaa jäsenyytesi tauolle?  
Jos harkitset jäsenyytenne väliaikaiseta katkaisemista, kannattaa ensin miettiä, olisiko jäsenyyden jäädyttäminen parempi vaihtoehto irtisanomisen sijaan. Näin säilytät jäsenetusi ja voit jatkaa jäsenyyttänne helposti siitä mihin jäit.
Löydät jäädytyksestä lisää täältä.

*Jäsenyyden jäädytys että irtisanominen eivät voi olla voimassa samanaikaisesti.


  Kuinka irtisanon jäsenyyden?  
Toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden voit irtisanoa kätevästi verkkosivujemme Omat Sivut -osion kautta. 
Pääset kirjautumaa omille sivuille täältä.

Irtisanomisaika on kaksi (2) kuukautta siitä päivästä, kun irtisanomisilmoitus on tehty. Irtisanomisaikana palvelumme ovat edelleen hyödynnettävissä sekä lakutus on voimassa. 

Huom. Kun irtisanominen on tehty onnistuneesti, vastaanotatte sähköpostiinne irtisanomisvahvistuksen. Tarkistattehan myös roskapostikansion. Vahvistusviesti on hyvä säilyttää, ja se tulee tarvittaessa esittää F24S henkilökunnalle. Mikäli ette ole vastaanottaneet irtisanomisvahvistusta sähköpostiinne, ei irtisanominen ole mahdollisesti mennyt läpi. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.


Määräaikaiset jäsenyydet päättyvät automaattisesti sopimuskauden päättyessä, joten niitä ei tarvitse erikseen irtisanoa. Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen sopimuskauden aikana on mahdollista vain, jos olosuhteesi muuttuvat olennaisesti tavalla, jota et voinut ennakoida sopimuksen tekohetkellä. 

Irtisanomisehdot löydätte jäsensopimuksestamme osiosta §5 Sopimuksen kesto ja irtisanominen.
→ F24S Irtisanomisehdot


  Tapaturmavakuutuksen irtisanominen  
Jos sinulla on tapaturmavakuutus jäsenyyden lisäksi, se täytyy irtisanoa erikseen. Tämä onnistuu samalla, kun irtisanot jäsenyytesi Omilla Sivuilla.
Mikäli haluat irtisanoa vain tapaturmavakuutuksen, olethan tarkka valitessasi oikean tuotteen.
Vakuutuksen irtisanomisaika on sama kuin jäsenyydessä, 2kk. Määräaikaista vakuutusta ei tarvitse irtisanoa tämän päätyttyä määräaikaisen jäsenyyden tapaan automaattisesti sopimuskauden jälkeen.
Saat vakuutuksen irtisanomisesta erillisen vahvistuksen.



  Tarvitsetko apua?  

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään!