Näkymät:
Haluatko pitää taukoa jäsenyydestäsi? Jäsenyyden jäädyttäminen tarjoaa joustavan ratkaisun, kun tarvitset tilapäistä katkoa treeneistä. Jäädytys pysäyttää sekä jäsenyyden käyttöoikeuden että laskutuksen, ja sen päätyttyä kaikki aktivoituu automaattisesti uudelleen.

 

  Tärkeää yleistietoa jäädytyksestä  

Jäsenyyden jäädyttäminen tarkoittaa tilapäistä katkoa jäsenyyden käyttöön ja laskutukseen. Jäädytyksen päätyttyä käyttöoikeus ja laskutus aktivoituvat automaattisesti ja välittömästi.

Irtisanominen ja Jäädytys: Huomioithan, että jäsenyyttä ei voi jäädyttää irtisanomisaikana, eikä  jäädytettyä jäsenyyttä voi irtisanoa ennen jäädytyksen päättymistä.

Jäädytyksen vahvistaminen: Jäädytyksestä sovitaan aina etukäteen joko vastaanotossa tai sähköpostitse. Jäädytys katsotaan vahvistetuksi vasta, kun henkilökuntamme on kuitannut sen. Säilytä vahvistus huolellisesti, jotta sen voi tarpeen tullen esittää F24S henkilökunnalle.

Takautuva jäädytys: Jäädytys ei voi alkaa takautuvasti, eikä käyttämättä jääneitä treenipäiviä hyvitetä jälkikäteen.
 
Jäädytyksen ennenaikainen lopettaminen: Voit keskeyttää jäädytyksen veloituksetta kuntokeskuksen vastaanoton kautta. Jäädytyksen lopettamisen yhteydessä, henkilökuntamme tarkistaa laskutuksenne tilan sekä tarvittaessa veloittaa jäsenyytenne laskutuksen ajantasalle.
 
Jäädytyksen pidentäminen jälkikäteen: Jäädytyksen päättymispäivää tai ajankohtaa ei voi siirtää sen jälkeen, kun jäädytys on luotu. Jos tarvitset pidemmän jäädytyksen, sinun tulee tehdä uusi jäädytyspyyntö ja maksaa uusi jäädytysmaksu. Maksuttomassa jäädytyksessä tulee esittää uusi asiaan kuuluva tosite.


  Jäädytyksen perusteet ja kesto  

Jäsenyyden jäädyttäminen onnistuu maksullisesti tai maksuttomasti.

Maksuton jäädytys: Voit jäädyttää jäsenyytesi maksutta seuraavissa erityistilanteissa, jokaisesta tulee esittää asiaankuuluva todistus:
  • Sairaus
  • Asepalvelus
  • Raskaus
  • Työttömyys
Maksuton jäädytys voidaan myöntää tositteen voimassaoloajalle, kuitenkin enintään 12 kuukaudeksi siitä päivästä alkaen, kun pyyntö ja tosite on vastaanotettu. 

Huom! Muistathan peittää kaikki arkaluontoiset tiedot, kuten terveyttäsi koskevat tiedot sekä henkilötunnuksen, ennen asiakirjan toimittamista meille.



Maksullinen jäädytys: Mikäli sinulla on muu syy jäädytykseen, voit hyödyntää maksullista jäädytystä. Valittavana on kaksi jäädytysvaihtoehtoa:

 
  • 6,90€ - Jääsenyys voidaan jäädyttää max. 3 kuukaudeksi (mahdollista hyödyntää 1 kerran / vuosi)
  • 15€ - Jäsenyys voidaan jäädyttää 3-12 kuukaudeksi
 

  Laskutus ja jäädytyksen käytännöt  

Jäsenyyden laskutus: Jäädytys pysäyttää jäsenyyden laskutuksen tilapäisesti. Jos seuraavan kuukauden lasku on jo luotu tai sinulla on muita avoimia laskuja, tulee ne maksaa normaalisti. Kaikki maksetut, mutta käyttämättömät treenipäivät jäädytyksen ajalta jäävät talteen ja ne hyvittyvät automaattisesti tulevasta laskusta jäädytyksen päätyttyä.

JäädytysmaksuJäädytyksestä maksetaan palvelumaksu 6,90€/15€ jäädytyksen kestosta riippuen.
  • Mikäli jäädytys luodaan paikanpäällä kuntokeskuksessa, maksetaan jäädytysmaksu jäädytyksen luomisen yhteydessä. 
  • Mikäli jäädytys luodaan sähköpostin välityksellä, lähetetään jäädytyksestä lasku e-laskuna. 
  • Jäädytystä ei voi maksaa liikuntaeduilla tai millään muulla tavoin kuin yllämainituilla.
     
Huom! Sähköpostin välityksellä tehdyssä jäädytyksessä jäädytysmaksu lähetetään e-laskuna. Tämä edellyttää asiakkaalta voimassaolevaa e-laskutuslupaa verkkopankissa. Ohjeet e-laskutuksen tekemiseen löydäte täältä.



  Toimintaohjeet jäsenyyden jäädytykseen sähköpostitse  

Lähetä sähköpostia joko kuntokeskuksen vastaanottoon tai keskitettyyn asiakaspalveluun info@f24s.fi
Sähköpostista tulee käydä ilmi seuraavat tiedot:
 
  • Jäsennumero
  • Vahvistus siitä, että hyväksyt jäädytyksen palvelumaksun veloituksen e-laskuna (e-laskutus lupa tulee olla luotuna, ennen kuin jäädytyksen voi luoda)
  • Jäädytyksen tarkka voimassaoloaika, jonka aloituspäivä voi olla aikaisintaan yhteydenottopäivä ja päättymispäivä enintään 12 kuukauden päässä
  • Maksuttomassa jäädytyksessä tulee olla mukana asiaankuuluva todenne
     
Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään!