Opiskelijajäsenyys

Fitness24Seven tarjoaa opiskelijoille edullisemman opiskelijahinnan kukausittain maksettavaan perusjäsenyyteen sekä määräaikaisiin jäsenyyksiin.

Jäsenyydet opiskelijalle:

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys 26,90€/kk.
Vuosikortti 12 kuukautta 349€
Vuosikortti 6 kuukautta 229€ 

Opiskelijajäsenyyden voi luoda Fitness24Seven verkkosivuilla tai kuntokeskuksen vastaanotossa.
Mikäli sinulla on jo jäsenyys ja haluat vaihtaa tämän opiskelijajäsenyyteen, onnistuu vaihto sähköpostitse tai kuntokeskuksessa vierailemalla.

Alta löydät tärkeää tietoa koskien opiskelijajäsenyyden luomista sekä voimassaoloa.
  • Oikeus opiskelijahintaan tulee todistaa voimassaolevalla opiskelijakortilla tai muulla tositteella esim. oppilaitokselta. Tositteessa tulee olla näkyvissä voimassaoloaika.
  • Opiskelijakortin voi esittää joko vastaanotossa tai laittamalla siitä kuvan sähköpostitse. Jäsen saa opiskelijahinnan (26,90€/kk) opiskelijakorttinsa voimassaoloajaksi, jonka jälkeen hinta päivittyy automaattisesti ajankohtaisen hinnaston mukaiseen normaalihintaan (tällä hetkellä 28,90€/kk).
  • Hintahyvityksiä ei tehdä takautuvasti, vaan opiskelijahinta astuu voimaan vasta seuraavasta laskutettavasta kuukaudesta sen jälkeen, kun asiakas on esittänyt todennuksen sekä henkilökunta on opiskelijaoikeuden asettanut järjestelmään.
  • Opiskelijakortin voimassaoloajan päätyttyä, tulee uusi opiskelijakortti esittää vähintään 14 vrk ennen edellisen opiskelijakortin voimassaoloajan päättymistä, mikäli haluaa välttyä jäsenhinnan päivittymiseltä perushintaan.
F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.