Miten laskutus toimii ja mistä tiedän laskujeni eräpäivän?

Toistaiseksi voimassaolevat jäsenyytemme toimivat e-laskutuksen välityksellä, pankkien välillä, henkilöturvatunnuksen perusteella. Jokaisessa laskussa on vaihtuva viitenumero, mikä estää sen että maksuja kopioitaisiin manuaalisesti. Edullinen kuukausihinta perustuu siihen, että laskut lähtevät ja kohdistuvat automaattisesti pankkien välillä, jolloin erillistä laskutusosastoa ei tähän tarvita.

Toistaiseksi voimassaolevissa jäsenyyksissä, jäsen sitoutuu liittymisen yhteydessä, solmimaan e-laskutusluvan verkkopankistaan. Laskuja ei voi meidän yrityksen toimesta automaattisesti automaattisesti veloittaa asiakkaan pankkitililtä, vaan hänen tulee joko manuaalisesti vahvistaa jokainen lasku erikseen, tai vaihtoehtoisesti tarkitaa pankintarjoajaltaa, voiko automaattisen vahvistuksen pankin toimesta ottaa käyttöön.

Kuukausiveloitteisen jäsenyyden eräpäivä on aina kuun 29.päivä, tulevan kuukauden treeniajasta, jolloin esimerkiksi 29.3 eräätyvä lasku koskee huhtikuun treeniaikaa ja 29.4 erääntyvä lasku koskee toukokuun treeniaikaa.

Kuukausiveloitteisen PT-pakettierän tai vakuutuksen eräpäivä on aina kuun 1.päivä, kuluvan kuukauden vakuutusta tai PT-erää kohden. Esimerkiksi tammikuun vakuutusajan lasku erääntyy tammikuun 1.päivä ja helmikuun vakuutusajan lasku taas 1.päivä helmikuuta.

Löydät e-laskuohjeet sekä hyväksymäsi sopimusehdot alla olevista linkeistä.

E-laskuohjeet.

Sopimusehdot.

Voinko muuttaa laskun eräpäivää?​​​
F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.