Miten laskutus toimii ja mistä tiedän laskujeni eräpäivän?

Toistaiseksi voimassaolevat jäsenyytemme maksu toimii joko e-laskutuksen tai toistuvan korttiveloituksen (RCP) välityksellä.

E-Laskutuksessa maksu tapahtuu pankkien välillä, henkilöturvatunnuksen perusteella. Jokaisessa laskussa on vaihtuva viitenumero, mikä estää sen että maksuja kopioitaisiin manuaalisesti. Edullinen kuukausihinta perustuu siihen, että laskut lähtevät ja kohdistuvat automaattisesti pankkien välillä, jolloin erillistä laskutusosastoa ei tähän tarvita.

Toistaiseksi voimassaolevissa jäsenyyksissä, joissa maksutavaksi on valittu e-laskutus, jäsen sitoutuu liittymisen yhteydessä solmimaan e-laskutusluvan verkkopankistaan. Laskuja ei voi meidän yrityksen toimesta automaattisesti veloittaa asiakkaan pankkitililtä, vaan hänen tulee joko manuaalisesti vahvistaa jokainen lasku erikseen, tai vaihtoehtoisesti tarkistaa pankilta, voiko automaattisen vahvistuksen pankin toimesta ottaa käyttöön.

Toistuvassa korttiveloituksessa (RCP) asiakas liittää maksukortin tiedot Netsin -palvelimen kautta jäsenyyteensä. Linkin palveluun saa henkilökunnaltamme tai kirjautumalla verkkosivujen ''omat sivut'' osioon. Kortin lisäämisen jälkeen, maksut veloittuvat asiakkaan maksukortilta automaattisesti laskun eräpäivänä.

Kuukausiveloitteisen jäsenyyden eräpäivä on kuun 29.päivä, tulevan kuukauden treeniajasta, jolloin esimerkiksi 29.3 eräätyvä lasku koskee huhtikuun treeniaikaa ja 29.4 erääntyvä lasku koskee toukokuun treeniaikaa.

Kuukausiveloitteisen PT-pakettierän tai vakuutuksen eräpäivä on aina kuun 1.päivä, kuluvan kuukauden vakuutusta tai PT-erää kohden. Esimerkiksi tammikuun vakuutusajan lasku erääntyy tammikuun 1.päivä ja helmikuun vakuutusajan lasku taas 1.päivä helmikuuta.

Löydät e-laskuohjeet, toistuvan korttiveloituksen ehdot sekä hyväksymäsi sopimusehdot alla olevista linkeistä.

E-laskuohjeet.

Toistuvan korttiveloituksen ehdot

Sopimusehdot.

Voinko muuttaa laskun eräpäivää?
F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.