Siirry uusimpaan kommenttiin

Mistä näen tietyn salin ryhmäliikunta-aikataulun?

Jokaisen Plus-kuntokeskuksen sivulta löytyy ryhmäliikunta-aikataulu. Voit etsiä ryhmäliikuntaa tarjoavat kuntokeskukset verkkosivuitamme Palvelumme-suodattimen avulla. Avaa haluamasi salin sivut klikkaamalla Lisätietoja ja Vieraile kuntokeskuksen sivulla. Tämän jälkeen saat aikataulun näkyviin klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa Ryhmäliikunta-aikataulu-linkkiä. Jäsenemme näkevät ryhmäliikunta-aikataulun myös kirjautumalla iOS- tai Android-sovellukseemme tai nettisivuillemme.
F24S Customer Service

Kommentit

 • Saako aikataulun tosiaan nähtäväksi jostakin? Vai onko jokainen päivä klikattava erikseen auki, jotta näkee, mitä sinä päivänä on tarjolla? Jos on. Itse onnistuin löytämään vain tällaisen työlään vaihtoehdon, en saanut mitään aikataulua näkyviin.

  Lisäohjetta
 • Verkkosivuiltamme näkee aikataulut klikkaamalla haluamasi päivää ja muokkaamalla suodatinta siihen kuntokeskuseen, mitä haluaa tarkastella. Mikäli haluat koko viikon tuntinäkymän, voit pyytää kuntokeskuksesi vastaanotosta kysymässä tulostettua muotoa. Tervetuloa!
  F24S Customer Service
 • Ei näy ryhmäliikuntatunteja netissä, saanko ne sähköpostiini kiitos
  Susan Paavilainen
 • Meillä ei ole tällä hetkellä mahdollista koota koostetta tunneista spostite, voit pyytää niitä kuntokeskuksen vastaanotosta tai allaolevilla ohjein tarkastaa verkosta.

  Ryhmäliikunta-aikataulua pääsee katsomaan verkkosivuilta alla olevan linkin kautta:
  http://fi.fitness24seven.com/kirjaudu-sisaan/aikataulu/

  Valitse pudotusvalikosta haluamasi kuntokeskus ja seuraavassa näkymässä valitse oikealta varaa ryhmäliikuntatunti.

  F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.