Liikuntaetu | SmartumVoit hyödyntää Fitness24Sevenillä seuraavia Smartumin maksutapoja; Smartum liikunta- sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja SmartumPay. Edellämainittuja maksutapoja voi hyödyntää vain paikan päällä kuntokeskuksessa. Maksuja ei hyväksytä etänä.

Kuntokeskuksessa voi ostaa joko toistaiseksi voimassaolevan tai määräaikaisen jäsenyyden.

Toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden aloitusmaksu ja kuluva treenikausi maksetaan liittymishetkellä, tähän voit hyödyntää yllämainittuja liikuntaetuja. Jatkossa toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys maksetaan joko kuukausittain e-laskulla / toistuvalla korttiveloituksella tai treeniaikaa maksetaan etukäteen (min 2kk max 12kk) Smartumin liikuntaedulla.

Huomioithan, että maksaessasi toistaiseksi voimassaolevaa jäsenyyttä eteenpäin Smartumeilla, jäsenyys ei pääty automaattisesti maksetun ajan jälkeen vaan jatkuu sopimuksen mukaisesti toistaiseksi voimassaolevana.


Määräaikainen jäsenyys suoritetaan kertamaksuna liityttäessä, jolloin voit maksaa koko jäsenyyden liikuntaetua hyödyntäen.

Voit käyttää yllämainittuja maksutapoja myös PT-palveluiden maksamiseen.

Maksaminen liikunta- ja kulttuuriseteleillä
Maksu tapahtuu kuntokeskuksen vastaanotossa sen aukioloaikojen puitteissa. Tuo haluamasi määrä voimassaolevia liikunta- tai liikunta- ja kulttuuriseteleitä vastaanottoon, kuitenkin niin että niillä voi maksaa vähimmäismäärän (2kk) treeniaikaa eteenpäin. Tarkasta, että jokaiseen seteliin on erikseen kirjattu nimesi. Nimettömiä seteleitä emme voi ottaa vastaan.
Maksaminen SmartumPay-applikaatiolla

📢 SmartumPay-maksu tulee tehdä vasta, kun olet paikanpäällä toimipisteessä.

1. Valitse sovelluksesta toimipiste, jossa olet paikan päällä.
2. Sovi työntekijän kanssa millä summalla ja mitä palvelua olet maksamassa.
3. Työntekijämme varmistaa, että toimipiste ja summa on oikea ennen kuin ostoa tehdään.
4. Kun nämä on tarkistettu, voit suorittaa oston sovelluksessa.
5. Työntekijä tarkastaa sovelluksen antaman kuitin ja saat vastineeksi työntekijältä kuitin ostostasi.


Huomioithan, että Smartumin liikuntaetu on henkilökohtainen ja sillä voi näin ollen maksaa vain omia liikuntapalveluja. Smartumilla maksettua treeniaikaa ei voi vaihtaa/palauttaa. Henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.

Liikuntaetuja voi käyttää vain liikuntapalveluihin, joten niitä ei voi hyödyntää muihin kuntokeskuksissamme myytäviin tuotteisiin, lahjakorttiin, tapaturmavakuutukseen tai jäädytysmkasuun. Liikuntaedulla ei voi maksaa muistutuslaskuja. 

Liikuntaedut | Edenred, Epassi, Smartum
Epassi
Edenred
Toistuvan korttiveloituksen maksuehdot
E-laskutuksen maksuehdot
Paljonko jäsenyys maksaa? Jäsenhinnasto
 

F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.