Liikuntaetu | EdenredVoit hyödyntää Fitness24Sevenillä seuraavia Edenredin tarjoamia maksutapoja Edenred APP-sovellusta sekä Edenred MasterCard-korttia. Maksutapaoja voi käyttää ainoastaan paikan päällä kuntokeskuksessa. Maksuja ei hyväksytä etänä.

Kuntokeskuksessa voi ostaa joko toistaiseksi voimassaolevan tai määräaikaisen jäsenyyden. Näiden lisäksi liikuntaetua voi hyödyntää PT-paketteihin sekä palveluihin.

Toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden aloitusmaksu ja kuluva treenikausi maksetaan liittymishetkellä, tähän voit hyödyntää liikuntaetuja. Jatkossa toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys maksetaan joko kuukausittain e-laskulla / toistuvalla korttiveloituksella. Treeniajan maksaminen etukäteen onnistuu (min. 2kk max. 12kk) liikuntaedulla.

Huomioithan, että maksaessasi toistaiseksi voimassaolevaa jäsenyyttä eteenpäin, jäsenyys ei pääty automaattisesti maksetun ajan jälkeen vaan jatkuu sopimuksen mukaisesti toistaiseksi voimassaolevana.

Määräaikainen jäsenyys suoritetaan kertamaksuna liityttäessä, jolloin voit maksaa koko jäsenyyden liikuntaetua hyödyntäen.

Voit käyttää maksutapoja myös PT-palveluiden maksamiseen.

Maksaminen Edenred APP -sovelluksella

📢 Maksu tulee tehdä vasta, kun olet paikanpäällä toimipisteessä.

1. Valitse sovelluksesta toimipiste, jossa olet paikan päällä. (Sovelluksessa jokaisella F24S-kuntokeskuksella on oma kustannuspaikkansa.)
2. Sovi työntekijän kanssa millä summalla ja mitä palvelua olet maksamassa.
3. Työntekijämme varmistaa, että toimipiste ja summa on oikea ennen kuin ostoa tehdään.
4. Kun nämä on tarkistettu, voit suorittaa oston sovelluksessa.
5. Työntekijä kuittaa sovelluksen antaman kuitin ja saat vastineeksi työntekijältä kuitin ostostasi.


Maksaminen Edenred MastedCardilla1. Vieraile kuntokeskuksen vastaanotossa.
2. Sovi työntekijän kanssa millä summalla ja mitä palvelua olet maksamassa.
3. Voit suorittaa maksun normaalin korttimaksun tavoin.
4. Työntekijä antaa kuitin maksustanne.


Huomioithan, että Edenred liikuntaetu on henkilökohtainen ja sillä voi näin ollen maksaa vain omia liikuntapalveluja. Liikuntaedulla maksettua treeniaikaa ei voi vaihtaa/palauttaa. Henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.

Liikuntaetuja voi käyttää vain liikuntapalveluihin, joten niitä ei voi hyödyntää muihin kuntokeskuksissamme myytäviin tuotteisiin, lahjakorttiin, tapaturmavakuutukseen tai jäädytysmkasuun. Liikuntaedulla ei voi maksaa muistutuslaskuja.


Liikuntaedut | Edenred, Epassi, Smartum
Epassi
Smartum
Toistuvan korttiveloituksen maksuehdot
E-laskutuksen maksuehdot
Paljonko jäsenyys maksaa? Jäsenhinnasto
F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.