Voiko joku muu toimia jäsenyyteni maksajana?

Minulla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Voiko äitini, jolla on käyttöoikeus tiliini, hyväksyä e-maksuni?

Kommentit

 • Toistaiseksi voimassaolevat jäsenyydet laskutetaan kuukausittain e-laskun kautta suoraan verkkopankkien välillä. Tämän jäsenyyden hinta on 19,90€/kk ja eräpäivä aina kuun 29.päivä. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys vaatii asiakkaalta e-laskutusluvan aktivointia omasta verkkopankistaan, 18-vuoden ikää sekä suomalaisen kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Laskutuksen tapahtuessa hetun perusteella automaattisesti pankkien välillä, tulisi maksajan ja maksettavan solmia ns. "eri maksaja-asetus", jotta laskut voidaan laskuttaa maksajan hetun avulla käyttäjän sijaan.

  Eri maksaja-asetusta varten tulisi rekisteröityä paikan päällä (molempien) ja täyttää samalla eri maksaja-sopimus.

  Toinen mahdollisuus on tietenkin ostaa lahjakortti maksettavalle taholle kuntokeskuksesta, jota hän voi käyttää jäsenyyteen.

  Lahjakorttiin ei varsinaisesti voi ladata tiettyjä tuotteita tai palveluja, mutta siihen voi matkakortin tavoin ladata arvoa.

  Lahjakortille voit ladata haluamasi summan rahaa, minimissään 10€. Lahjakortin saaja voi käyttää ladattua rahaa jäsenyyteen, PT-palveluihin tai vaikkapa Fitness24Sevenin omiin tuotteisiin (treenikassi, juomapullo).

  Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä eikä kaikkea tarvitse käyttää kerralla vaan jäljelle jäävä arvo pysyy kortilla viimeiseen voimassaolopäivään asti. Lahjakortin rahaa ei voi palauttaa eikä mahdollisesti jäljelle jäävää summaa hyvitetä lahjakortin umpeutuessa.

  Kaikkiin jäsenyyksiin lisätään rekisteröitymisen yhteydessä liittymismaksu 24,90€. Jäsenyydet sisältävät pääsyn ryhmäliikuntaan PLUS-kuntokeskuksissamme. Samalla jäsenkortilla pääset treenaamaan kaikissa kuntokeskuksissamme Suomessa, Ruotsissa sekä Norjassa.  Toivottavasti tästä oli apua, oikein lämpimästi tervetuloa!
  F24S Customer Service
Keskustelu on suljettu kommenteista.