Näkymät:
E-laskulla toimivaa jäsenyyteen ei valitettavasti ole mahdollista liittyä, jos ei omaa suomalaista hetua. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää e-laskutusta tai sinulla ei ole suomalaista henkilöturvatunnusta, voit silti liittyä jäseneksi ja hoitaa maksusi seuraavilla tavoilla:
 
Toistuva Korttiveloitus (RCP)
Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevaa jäsenyyttä, jossa maksutapana on toistuva korttiveloitus (RCP). Toistuvan korttiveloituksen jäsenyyden voi luoda myös ilman suomalaista henkilötunnusta. Voit hoitaa liittymisen kuntokeskuksen vastaanotossa, jossa sinut ojeistetaan lisäämään maksukortti jäsenyyteesi.
 
Määräaikaiset Jäsenyyden Vaihtoehdot
Tarjoamme myös määräaikaisia jäsenyyksiä. Näitä jäsenyyksiä on saatavilla seuraavilla jaksoilla:
  • 6 kuukautta
  • 12 kuukautta
Määräaikaiset jäsenyydet maksetaan kokonaisuudessaan liittymisen yhteydessä. Liittyminen onnistuu joko paikan päällä kuntokeskuksen vastaanotossa tai verkkosivujemme kautta.

Molempiin jäsenyysvaihtoehtoihin lisätään aloitusmaksu 24,90 €.

Henkilöllisyystodistus
Liittymisprosessin yhteydessä asiakkaan tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Voit käyttää esimerkiksi oman maasi voimassa olevaa passia tai muuta kuvallista henkilöllisyystodistusta.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyyksistä tai maksutavoista, älä epäröi ottaa yhteyttä kuntokeskuksen asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan ratkaisun!