Näkymät:

Kaikissa kuntokeskuksissamme on lokakuun 2023 ja kesäkuun 2024 välissä otettu käyttöön uusi sisäänpääsyjärjestelmä. Uusi ratkaisu helpottaa jäsenten pääsyä kuntokeskuksiimme ja mahdollistaa sujuvamman treenikokemuksen.

Uutena järjestelmänä toimii mobiilisisäänkäynti, eli puhelinsovelluksemme kautta toimiva digitaalinen "avain".



 

Mobiilisisäänkäynnin käyttöohje


Mobiilisisäänkäynti toimii puhelinsovelluksen Fitness24Seven kautta. Lataa maksuton appimme Fitness24Seven (Android) tai Minun Fitness24Seven (iOS) sovelluskaupasta. Pääset kirjautumaan sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos et ole aiemmin luonut salasanaa, valitse "unohdin salasanan", niin lähetämme sinulle kirjautumiskoodin.
 

1.  Valitse sovelluksessa "Skannaa" ja osoita kameralla sisäänkäynnin vieressä olevan näytön QR-koodia. QR-koodi tunnistaa jäsenyytesi ja pääset sisään.

2.  Samalla tavalla pääset sisään myös naisten salille.

3. Kun treenisi on valmis, skannaa itsesi ulos salilta. Lopuksi avaa ulko-ovi painamalla sen vierestä löytyvää avainnappia.
 


Lataa meidän sovellus:

  
 
 
  
 
*Fyysiset jäsenkortit ovat poistuneet kaikilta kuntokeskuksiltamme. Mikäli sinulla on vielä fyysinen jäsenkortti tallessa, voit leikata sen kahtia, ja kierrättää kortin seka-/energiajätteenä.