Voinko jäädyttää jäsenyyteni? Kuinka se tapahtuu?

Ehdottomasti!

Jäsenyyden jäädyttäminen tarkoittaa jäsenyyden käyttöoikeuden ja laskutuksen tilapäistä keskeytystä.

Jäsenyyden voit jäädyttää palvelumaksua (15€) vastaan maksimissaan vuodeksi (12 kk). Jäädytystä ei voida asettaa toistaiseksi voimassaolevaksi, vaan jäädytyksen kesto määritellään aina jäädytyksen teon yhteydessä. Jäädytys tapahtuu kuntokeskuksen vastaanotossa sen aukioloaikojen puitteissa.
Poikkeustilanteen aikana mahdollistamme jäsenyyden jäädytyksen kirjallisesti myös etänä, löydät tähän ohjeet täältä.

Jäädytyksestä täytetään kirjallinen jäädytyssopimus, jossa kerrataan jäädytyksen ehdot sekä kirjataan jäädytyksen voimassaoloaika. Saat aina kirjallisen vahvistuksen (sähköposti tai kuitti) jäädytyksestä, tämä toimii tositteenasi jäädytyksestä ja se kannattaa säilyttää.

Jäädytystä tai hyvityksiä ei tehdä takautuvasti - jäsenyyden jäädytys alkaa aina siitä hetkestä, kun se tehdään vastaanotossa. Jäsenyyttä ei pysty irtisanomaan jäädytyksen voimassaoloaikana.

Kun jäädytyksen voimassaoloaika on päättynyt, aktivoituu jäsenyys automaattisesti normaalisti käyttöön. Mikäli haluat palata treenien pariin jo ennen ennalta sovittua aikaa, voit ottaa jäädytyksen pois voimasta kuntokeskuksen vastaanotossa aukioloaikojen puitteissa täysin maksutta.


Mikäli olet sairastunut, loukkaantunut tai raskaana, voit jäädyttää jäsenyytesi veloituksetta lääkärintodistusta vastaan. Myös varusmies- ja siviilipalveluksen ajaksi jäsenyyden voi jäädyttää maksutta kutsuntatodistusta vastaan.


Jos olet estynyt vierailemaan kuntokeskuksen vastaanotossa henkilökohtaisesti, voit valtuuttaa toisen henkilön tekemään jäädytyksen puolestasi valtakirjalla. Ongelmatilanteissa voit olla myös yhteydessä kuntokeskuksen vastaanottoon sähköpostitse, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään!

#armeija #raskaus #neuvola #siviili #varusmies #palvelu
F24S Customer Service Ilmoita asiaton sisältö
Keskustelu on suljettu kommenteista.