Uudenmaan kuntokeskukset suljettu ajalla 11.1.-24.1.2022

Hyvä jäsen,

Etelä-Suomen aluehallintoviraston perjantaina 7.1.2022 antaman päätöksen mukaisesti joudumme valitettavasti jatkamaan salisulkua Uudellamaalla 24.1.2022 asti. Sulku koskee täten Helsingin, Espoon, Vantaan, Tuusulan, Kauniaisten, Järvenpään, Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon kuntosaleja. Poikkeuksellisesti saleilla on kuitenkin mahdollista jatkaa treenejä Personal Trainerin yksityistunneilla. Jos haluat jatkaa tai aloittaa treenit valmentajan kanssa, olethan yhteydessä lähimmän salisi PT:hen.

Tämä tiedote sisältää tärkeää tietoa jäsenyyteen liittyvistä asioista, joten luethan sen huolellisesti läpi ja toimit tarvittaessa viestissä kerrottujen toimintaohjeiden mukaisesti. Tiedote on lähetetty kaikille sulkua koskevilla saleilla rekisteröityneille jäsenille.

Ajankohtaiset koronaohjeet on löydettävissä myös verkkosivuiltamme. Päivitämme sivustoa aina uuden tiedon ilmaantuessa, joten suosittelemme jäseniämme lukemaan sitä aktiivisesti.

Suuret pahoittelut tilanteesta aiheutuvasta haitasta ja lämpimät kiitokset jokaiselle tilanteen ymmärtämisestä, kärsivällisyydestä sekä yhteistyöstä. Alta pääset lukemaan mahdolliset toimintaohjeet.



Toimintaohjeet

Näinä aikoina on entistä tärkeämpää pitää huolta niin fyysisestä kuin henkisestä hyvinvoinnista. Tästä syystä haluamme motivoida sinua liikkumaan paikasta huolimatta. Löydät palveluidemme joukosta livestriimatut ryhmäliikuntatunnit, joiden avulla voit pitää kiinni treenirutiineistasi myös täysin etänä. Lisätietoja tunneista ja osallistumisohjeet löytyvät täältä.

Tiedämme myös, että kaikki eivät välttämättä innostu etätreeneistä, jonka vuoksi tarjoamme salisulun ajalle mahdollisuuden jäsenyyden maksuttomaan jäädytykseen.

Koska jäsenyys on käytettävissäsi vuorokauden ympäri jokaisessa Fitness24Seven kuntokeskuksessa ja täten palvelumme ovat edelleen osittain hyödynnettävissä, emme jäädytä jäsenyyksiä automaattisesti.

Jäädytys
Halutessasi voit jäädyttää jäsenyytesi veloituksetta salisulun ajalle 11.-24.1.2022. Jäsenyyden jäädytyksen yhteydessä sinulle jää säästöön kaikki maksetut treenipäivät ja ne hyvittyvät automaattisesti seuraavissa laskuissa. Jos jäsenyytesi on jäädytettynä esimerkiksi aikavälin 11.1.-24.1.2022, jää sinulle tästä 14 päivää säästöön ja ne hyvittyvät tammi-helmikuun treenimaksuihin.

Mikäli sinulla on määräaikainen sopimus, hyvitetty 14 treenipäivää lisätään maksuttomana treeniaikana sopimusajan loppuun.

Kaikki jäädytyspyynnöt tulee lähettää lähimmän kuntokeskuksen sähköpostiin otsikolla: Jäsenyyden jäädytys. Lisää joko otsikko- tai viestikenttään lisäksi jokin tunnistetieto esimerkiksi jäsennumero tai jäsenkortin numero (9 numeroa jäsenkortin takana). Huomioithan, että emme vastaanota jäädytyspyyntöjä puhelimitse.

Tämän hetkisen tiedon mukaan kuntokeskuksemme Uudellamaalla voidaan avata treenaajien käyttöön jälleen 25.1.2022 alkaen. Tiedotamme jäseniä heti, mikäli tieto muuttuu.

Laskutus
Tammi- ja helmikuun treeni-, vakuutus- ja personal training-laskut tulee maksaa tilanteesta huolimatta normaalisti. Tästä jää sinulle säästöön kaikki ne treenipäivät, jotka jäsenyytesi on jäädytettynä. Laskut lähetetään e-laskuina jäsentemme verkkopankkeihin sopimusehtojen mukaisesti.


Asiakaspalvelu
Vallitsevan tilanteen johdosta asiakaspalvelukanavamme sekä kuntokeskuksissa että keskitetyssä asiakaspalvelussa saattavat ruuhkautua tilapäisesti. Kaikki viestit käsitellään saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostitse. Salikohtaiset yhteystiedot löydät täältä.


Kiitos tilanteen ymmärtämisestä ja kärsivällisyydestä sekä mukavaa uutta vuotta kaikille kaikesta huolimatta!



Jenni Customer Advisor
Viestin kommentointi on suljettu.