Usein kysytyt kysymykset hintamuutoksesta

Toimintamme kehittymisen myötä, olemme päättäneet myös päivittää hinnoittelua uusien jäsenten jäsenyyksissä. Tähän artikkeliin on koottu hintamuutoksen usein kysytyt kysymykset. Uudet hinnat astuvat voimaan 7.10.2021 alkaen ja ne koskevat vain uusia jäsenyyksiä.


Jos et löydä artikkelista vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, voit olla yhteydessä lähimpään kuntokeskukseesi joko puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti vierailemalla!

Minkälainen uusi hinnastonne on?
Hintamuutos tulee sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassaoleviin, kuukausittain laskutettaviin jäsenyyksimme. Tapaturmavakuutuksen ja erinäisten palvelumaksujen kuten aloitusmaksun ja jäädytysmaksun hinta pysyy entisellään. Voit tutustua uuteen hinnastoomme verkkosivuillamme tai lukea lisää alta! Määräaikaiset jäsenyytemme
Määräaikainen jäsenyys maksetaan kertamaksulla vastaanotossa liittymisen yhteydessä. Jäsenyysmaksun lisäksi maksetaan myös joko aloitus- tai uusimismaksu, kuten tälläkin hetkellä. Tämän jäsenyyden voit ostaa vain kuntokeskuksen vastaanotossa.

  • 12 kk perusjäsenyys 319,00€
  • 6 kk perusjäsenyys 189,00€
  • 12 kk eläkeläisjäsenyys 269,00€
  • 12 kk access-jäsenyys 189,00€

Toistaiseksi voimassaolevat jäsenyytemme
Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys maksetaan kuukausittain e-laskulla henkilökohtaisen verkkopankin kautta. Kuukausittaisen jäsenyysmaksun lisäksi liittymisen yhteydessä maksetaan myös joko aloitus- tai uusimismaksu, kuten tälläkin hetkellä. Jäseneksi voit liittyä joko verkkokaupan kautta tai kuntokeskuksen vastaanotossa.
  • Perusjäsenyys 22,90€/kk
  • Eläkeläinen 19,90€/kk
  • Access 12,90€/kk

Miksi muutatte hintojanne?
Toimintamme Suomessa alkoi lähes 10 vuotta sitten ja toistaiseksi voimassaolevan perusjäsenyytemme hinta on ollut toimintamme alusta lähtien sama; 19,90€/kk. Kymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon muutoksia; olemme laajentaneet toimintaamme muutamasta salista yli 50 kuntokeskukseen pelkästään Suomessa ja maailmanlaajuisesti kuntokeskuksiamme löytyy jo reilusti yli 200 kappaletta, viidestä eri maasta. Olemme myös tehneet vuosien varrella suuria parannuksia konseptiin sekä palvelumalleihin ja haluamme jatkaa samalla tiellä myös tulevaisuudessa. Tämän johdosta olemme päättäneet päivittää hinnastomme vastaamaan paremmin nykyistä palvelutarjontaamme. Hintamme on ja pysyy edelleen markkinoiden kilpailukykyisimpänä; samalla jäsenyydellä voit käyttää jokaista Fitness24Seven-kuntokeskusta maasta ja kaupungista riippumatta, vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä sekä osallistua Group-kuntokeskusten järjestämiin ryhmäliikuntatunteihin. Tarjoamme myös livestriimattuja ryhmäliikuntatunteja, joten pääset osallistumaan tunneille vaikkapa suoraan olohuoneestasi käsin - aika siistiä, eikö?Jos haluat tutustua tarkemmin Fitness24Sevenin historiaan, suosittelemme tutustumaan tähän artikkeliin!


Miksi hinta muuttuu vain uusille jäsenille?
Ennen hintamuutosta liittyneille jäsenillemme jäsenyyden hinta pysyy vanhan hinnastomma mukaisena. Hintamuutos koskee vain 7.10.2021 tai sen jälkeen solmittuja jäsensopimuksia. Uskomme tämän olevan asiakasystävällisin tapa toimia hintamuutoksen osalta.


Tuleeko hinta muuttumaan myös vanhoilla jäsenillä lähitulevaisuudessa?
Tällä hetkellä emme ole suunnitelleet muuttavamme hintaa vanhoille jäsenille, jotka ovat tehneet jäsensopimuksen ennen hintamuutoksen voimaanastumista.


Jäsenyyteni on jo päättynyt, mutta haluaisin uusia jäsenyyteni vanhalla hinnalla 19,90€/kk. Miten minun tulisi toimia?
Tällä hetkellä voit uusia jäsenyytesi vielä vanhan hinnastomme mukaisesti kuntokeskuksen vastaanotossa aukioloaikojen puitteissa. Hintamuutos astuu voimaan torstaina 7.10.2021, joka tarkoittaa, että tätä ennen solmittuihin jäsenyyksiin sovelletaan vanhaa hinnastoamme.

Pst! Tiestihän, että meillä on huikea syyskampanja lunastettavissa 30.9.2021 saakka ja siihen voivat ottaa osaa kaikki, joilla ei ole tällä hetkellä voimassaolevaa jäsenyyttä Fitness24Sevenillä. Uusimalla jäsenyytesi kampanjan kautta, saat aloitusmaksun veloituksetta sekä kaksi (2) ensimmäistä treenikuukautta puoleen hintaan! Lue lisää tarjouksesta täältä: https://fi.fitness24seven.com/


Jäsenyyteni on tällä hetkellä jäädytettynä, muuttuuko jäsenyyteni hinta, kun se taas aktivoituu?
Ei, jäsenyytesi hinta pysyy samana niin kauan, kun sinulla on voimassaoleva jäsenyys Fitness24Sevenillä. Jäsenyyden jäädytys ei vaikuta jäsenyyden voimassaoloon, sillä jäädytys on vain tilapäinen tauko jäsenyyden käyttöoikeudessa ja laskutuksessa.

Jos irtisanot jäsenyytesi ja uusit sen 7.10.2021 tai sen jälkeen, määräytyy uuden jäsenyytesi hinta uuden hinnastomme mukaan.


Heräsikö kysymyksiä, joihin et löytänyt artikkelista vastauksia? Olethan yhteydessä lähimpään kuntokeskukseesi joko puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti vierailemalla!

F24S Customer Service Ilmoita asiaton sisältö
Viestin kommentointi on suljettu.