Käyttäjätunnus ja kirjautuminen - omat sivut ja F24S App

Rekisteröityessäsi F24S jäseneksi, saat automaattisen sähköpostin käyttäjätilin asettamista varten. Sähköposti lähetetään meille rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tätä sähköpostia ei 48h sisällä löydy sähköpostistasi tai roskapostikansiostasi, voit asettaa uuden salasanan myös täältä.

Mikäli salasanan asettaminen ei onnistu ja sähköpostiosoite on oikein, suosittelemme vielä kokeilemaan salasanan asettamista niin, että kirjaudut incognito-selaimella evästeongelmien välttämiseksi, selaimen vaihtoa kokonaan tai selaimen välimuistin tyhjentämistä.

  • Safari: Yläpalkki historia -> tyhjennä historia -> valitse ajanjakso
  • Chrome: Yläpalkki historia -> näytä koko selaushistoria -> valitse, mitä haluat poistaa / poista selaustiedot

Käyttäjätunnuksena toimii rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköposti. Mikäli sähköpostiosoitteessasi on tapahtunut muutoksia, voit päivittää ajankohtaiset tiedot ilmoittamalla tästä kuntokeskukseen.

Voit tarkastella ja hallinnoida jäsenyyttäsi sekä varata esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja sovelluksemme tai verkkosivujemme ''Omat sivut'' osion kautta. Pääset selaimelta omille sivuille täältä: http://fi.fitness24seven.com/omat-sivut/

Mikäli näistä vinkeistä ei ole apua, suosittelemme olemaan yhteydessä kuntokeskuksen vastaanottoon joko puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti vierailemalla. Näin saat nopeimmiten avun mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Kuntokeskuskohtaiset aukioloajat sekä yhteystiedot


Voit kokeilla myös ongelmanratkaisua sovelluksessa näillä ohjeilla: Sovelluksen nollaaminen.


#omatsivut #kirjautuminen #sovellus #verkkosivut #app #applikaatio #salana

F24S Customer Service (Päivitetty )
Viestin kommentointi on suljettu.