Opiskelijajäsenyys

Fitness24Seven lanseeraa Suomessa pitkään odotetun opiskelijahinnan kukausittain maksettavaan perusjäsenyyteen 27.12.2022 alkaen.

Jatkossa opiskelijana saat jäsenyyden edullisempaan kuukausihintaan 25,90€/kk.

Opiskelijajäsenyyden voi luoda Fitness24Seven verkkosivuilla että kuntokeskuksen vastaanotossa.
Mikäli sinulla on jo jäsenyys ja haluat vaihtaa tämän opiskelijajäsenyyteen, onnistuu vaihto sähköpostitse tai kuntokeskuksessa vierailemalla.

Alta löydät tärkeää tietoa koskien opiskelijajäsenyyden luomiseen sekä voimassaoloon.
  • Oikeus opiskelijahintaan tulee todistaa voimassaolevalla opiskelijakortilla tai muulla tositteella esim. oppilaitokselta. Tässä tulee olla näkyvissä voimassaoloaika.
  • Opiskelijakortin voi esittää joko vastaanotossa tai laittamalla kuvan sähköpostitse. Jäsen saa opiskelijahinnan (25,90€/kk) opiskelijakorttinsa voimassaoloajaksi, jonka jälkeen hinta päivittyy automaattisesti ajankohtaisen hinnaston mukaiseen normaalihintaan (27,90€/kk).
  • Hintahyvityksiä ei tehdä takautuvasti, vaan opiskelijahinta astuu voimaan vasta seuraavasta laskutettavasta kuukaudesta sen jälkeen kun asiakas on esittänyt todennuksen sekä henkilökunta on opiskelijaoikeuden asettanut järjestelmään.
  • Opiskelijakortin voimassaoloajan päätyttyä, tulee uusi opiskelijakortti esittää vähintään 14 vrk ennen edellisen päättymistä, mikäli haluaa välttyä jäsenhinnan päivittymiseltä perushintaan.
F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.