Siirry uusimpaan kommenttiin

Mitä tapahtuu, jos muistutusmaksua ei maksa ajoissa?

Jos muistutusmaksua ei makseta kirjattuun eräpäivään mennessä, siirtyy lasku perintään. Perintäkulu on 14€ ja toisin kuin muistutusmaksun, perintäkulut voi maksaa vain kirjeessä annettujen ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on ongelmia perintäkirjeen maksun kanssa, voit olla yhteydessä OK-Perintään p. 030 105 620 tai perinta@okperinta.fi.
F24S Customer Service Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei,

  Jäsenyyteni ensimmäisen e-laskun vastaanoton kanssa oli ongelmia, joten sain muistutusmaksun. Toisen kuukauden e-lasku tuli pankkiini ongelmitta ja hyväksyin sen maksuun.
  Skannasin muistutusmaksuni viivakoodista nettipankkiini, ja se meni maksuun eräpäivänä.
  Silti korttini on suljettu, vaikka olen maksanut nyt kaikki laskut tähän asti.
  Salin vastaanotossa kerrottiin, että kiva kun olet maksanut, ikävä juttu että korttisi aukeaa taas ehkä 3-4 päivän päästä, ellei viikonloppu sitä viivästytä.

  Menikö tämä nyt sopimuksen mukaan?
  Antti
 • Hei Antti!

  Valitettavasti OK Perinnän laskut ovat meistä erillisiä siinä mielessä, että heillä on eri eräpäivät kun meillä. Heidän tarjoama eräpäivä koskee sitä - että mikäli laskua ei maksa heidän määrittämäänsä eräpäivään mennessä, niin etenee lasku perintätilaan ja kasvaa korkoa sen myötä.

  Meillä laskujen eräpäivä on joka kuun 29.päivä, ja mikäli laskua ei ole maksettu kuukausi tästä, niin lukittuu jäsenkortti automaattisesti.

  Jäsensopimusehtojen epäselvyyksissä voi lukea ne uudelleen läpi osoitteessa:
  https://fi.fitness24seven.com/media/qwtpgg42/agreement_f24s_2017-03_fi_.pdf

  Toivottavasti tästä oli apua, mukavaa päivänjatkoa! 😀
  Anna Customer Advisor
Keskustelu on suljettu kommenteista.