Siirry uusimpaan kommenttiin

Käykö teillä Edenred-kortti maksuvälineenä?

Käykö teillä Edenred-kortti maksuvälineenä?
Pirjo Taari

Kommentit

 • Hei,

  Kiitos viestistäsi.

  Valitettavasti kyseinen maksutapa ei käy meillä maksuvälineenä, ainakaan vielä.

  Perusjäsenyytemme toimii e-laskutuksella automaattisesti pankkien välillä. Meillä on voimassa oleva yhteistyösopimus Smartumin kanssa, jonka seteleitä sekä saldokorttia voi käyttää osana maksuun.

  Voit hyödyntää kuntokeskuksissamme seuraavia liikuntaetuja: Smartum Liikuntaseteli, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Saldo sekä Smartum Pay.

  Kuntokeskuksessa voi ostaa toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen jäsenyyden. Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden aloitusmaksu ja kuluva treenikausi maksetaan liittymishetkellä, jolloin voit hyödyntää yllämainittuja liikuntaetuja. Jatkossa toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys maksetaan kuukausittain e-laskulla tai etukäteen (min. 2 ja max. 12 kk) Smartum seteleillä tai -kortilla. Maksaessasi Smartumeilla veloitamme 5€ palvelumaksun. Jo lähetettyjä e-laskuja ei voida maksaa Smartum maksutavoilla. Määräaikainen jäsenyys suoritetaan kertamaksuna liityttäessä, jolloin voit ostaa koko jäsenyyden liikuntaetuja hyödyntäen. Voit käyttää yllämainittuja liikuntaetuja myös PT-palveluissa.

  Liikuntaetuja voi käyttää vain kuntoilupalveluihin, joten niitä ei voi hyödyntää lisäravinteisiin tai muihin kuntokeskuksissamme myytäviin tuotteisiin.

  Keräämme jatkuvasti dataa siitä mitä maksutapoja asiakkaamme toivovat ja toivottavasti tämän myötä vielä saamme muitakin vaihtoehtoja Smartumin rinnalle.

  Toivottavasti tästä oli apua, lisäkysymysten puitteissa älä epäröi ottaa uudelleen yhteyttä kuntokeskuksiemme vastaanottoon.

  Mukavaa päivää!

  F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.