LIVE-JUMPPIEN USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

LIVE-JUMPPIEN USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Onko teillä live-tunteja?

Mikä on livejumppa?
https://fi.fitness24seven.com/palvelut/kotitreeni/live-jumpat/

Kuka voi osallistua tunneille?
Fitness24Sevenin live-jumppiin voivat osallistua kaikki aktiiviset jäsenet. Osallistuminen onnistuu verkkosivujen Omien Sivujen kautta. Palvelu on hetkellisesti avoinna myös jäsenyytensä jäädyttäneille tutustumis- ja kokeilumielessä. Mikäli olet jäädyttänyt jäsenyytesi ja haluat hyödyntää palvelua jatkossa aktiivisesti, tulee jäädytys poistaa olemalla yhteydessä kuntokeskuksiemme vastaanottoon. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Mistä löydän aikataulun?
Aikataulu on nähtävillä sovelluksesta tai verkkosivujen kautta Kampin kuntokeskuksen alta. Tällä hetkellä kaikki Kampissa järjestettävät tunnit ovat live-jumppia. Jatkossa tuntitarjonta saattaa hieman muuttua.

Tarvitseeko tunneille varata paikkaa?
Tunneille ei tarvitse varata paikkaa. Voit osallistua juuri niille tunneille kuin haluat.

En pääse kirjautumaan Omille Sivuille, mitä teen?
Käyttäjätunnus ja kirjautuminen - omat sivut ja F24S App
Mikäli edellisesti kirjautumisesta on mennyt hetki, suosittelemme päivittämään salasanan. Paina kohtaa ”unohdin salasanani”. Sinut siirretään uudelle sivulle, jossa voit jättää sähköpostiosoitteesi. Kirjoita sähköposti kenttään ja saat uudet kirjautumistiedot kyseiseen osoitteeseen.

Omat Sivut välkyttää ”kirjautuminen epäonnistui” -lauseketta, mitä teen?
Suosittelemme sulkemaan selaimen ja tyhjentämään selainhistorian. Avaa tämän jälkeen selain täysin uudestaan ja kokeile kirjautumista alusta. Saat tyhjennettyä selaimen seuraavasti:

- Safari: Yläpalkki historia -> tyhjennä historia -> valitse ajanjakso
- Chrome: Yläpalkki historia -> näytä koko selaushistoria -> valitse, mitä haluat poistaa / poista selaustiedot


”Osallistu live-jumppaan” -painike tuo esille error 500 sivun, mitä teen?
Palaa takaisin Omille Sivuille, tuplaklikkaa ”osallistu live-jumppaan” -painiketta -> kopio linkki tai avaa linkki uudella välilehdellä -> siirryt Vimeon alustalle.

Mitä tavaroita tarvitsen tunneilla?
Ohjaaja kertoo aina tunnin alussa, mitä välineitä tunneilla tarvitaan. Jokaiselle tunnille voi osallistua myös ilman välineitä tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää kotoasi löytyviä tavaroita. Näitä voivat olla esimerkiksi kahvakuulat, käsi- tai levypainot ja kuminauhat. Ainakin juomapullo, hikipyyhe ja matto on hyvä olla mukana.

En kuule ohjaajan ääntä?
Pystyt säätämään äänen voimakkuutta kuvaruudun oikeassa alareunassa olevasta palkista. Mikäli ääni ei siltikään kuulu, suosittelemme tarkistamaan oman tietokoneen asetukset.

Video pätkii?
Jotta live-tuntia on mukava seurata, tulee verkkoyhteyden olla hyvä. Valitse kotonasi se yhteys, mikä toimii kaikkein parhaiten. Voit hyödyntää joko kotisi wifi-yhteyttä, laajakaistaa tai esimerkiksi mobiilidataa.

En näe tunnin chat-toimintoa?
Voit liittyä tunnin chat-toimintoon tietokoneellasi. Kuvan oikeassa reunassa on ”aloita keskustelu”. Kirjoita oma nimesi ja pääset osallistumaan keskusteluihin. Ohjaajat kuulevat mielellään ajatuksiasi ennen tuntia, sen aikana ja jälkeen, joten jätä kommenttisi ilomielin.


F24S Customer Service Ilmoita asiaton sisältö
Viestin kommentointi on suljettu.