Toimintasuunnitelmamme Koronavirusta vastaan

Viimeksi päivitetty 19.10. klo 16:13

Tällä hetkellä kaikki Suomen Fitness24Seven-salit ovat normaalisti avoinna, eikä esteitä treenaamiselle ole. Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä hallituksen linjauksia sekä suosituksia ja otamme nämä huomioon toiminnassamme.


Toimet
Meille on tärkeää, että jäsenemme tuntevat olonsa turvalliseksi treenatessaan kuntokeskuksissamme.

Tehostettu siivous
Tällä hetkellä tärkein prioriteettimme on pitää salimme puhtaina ja siisteinä. Olemme lisänneet kuntokeskustemme siivousta yleisellä tasolla, jonka lisäksi myös henkilökuntamme kiinnittää erityistä tarkkuutta laitteiden sekä välineiden puhdistamiseen liittyen. Kuntosaleilta löytää suihkepulloja, jotka on täytetty desinfektioaineella ja vedellä. Muistathan pudistaa laitteesi ennen ja jälkeen käytön. Kuntosalilla on myös käsidesiä tarjolla.

Turvavälit
Olemme pyrkineet siirtämään laitteitamme niin, että turvavälit on mahdollista säilyttää. Tämän lisäksi olemme lisänneet ryhmäliikuntasalien lattioihin paikkamerkkinnät riittävien turvavälien säilyttämiseksi.

Selkeämpää tietoa salien ruuhka-ajoista
Fitness24Sevenin jäsenenä sinulla on mahdollisuus treenata salilla 24/7. Mikäli haluat pitää etäisyyttä muihin ihmisiin, mutta kuitenkin treenata salilla, suosittelemme valitsemaan treeniajan ruuhka-aikojen ulkopuolelta. Löydät tarkempaa tietoa ruuhka-ajoistamme täältä.

Asiakkaiden vastuu talkoissa
Toivomme yhteistyötä myös kaikilta kuntokeskuksiamme käyttäviltä jäseniltä. Huolehdit hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä pidäthän riittävän turvavälin muihin jäseniin ja henkilökuntaan. Käytetyt tavarat ja laitteet tulee puhdistaa huolellisesti ennen ja jälkeen käytön. Hanskoja ja kasvomaskeja voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet.

Mikäli olet sairastunut tai olet altistunut koronavirukselle, pyydämme noudattamaan THL:n ohjeita ja välttämään tiloissamme asiointia, kunnes terveydenhuollon ammattilainen on antanut tähän luvan.

👉 Katso THL:n ohjeet oikeaoppiseen yskimiseen ja aivastamiseen sekä huolelliseen käsien pesuun.
👉 Suosittelemme myös jokaista jäsentä lataamaan THL:n koronavilkku-sovelluksen.


Ryhmäliikuntatuntien rajoitetut osallistujamäärät
Pidämme toistaiseksi ryhmäkoot maltillisina infektio riskin pienentämiseksi ja jäsentemme turvallisuuden takaamiseksi. Näin saamme pidettyä huolta tarvittavista turvaväleistä ja hygieniatasosta. Ryhmäkoot vaihtelevat tällä hetkellä salikohtaisesti 10-20 hengen välillä. Oman joogamaton/jumppamaton ja hikipyyhkeen tuominen on edelleen sallittua ja suotavaa.

Löydät verkkosivuiltamme myös valmiita treeniohjelmia, mikäli haluat välttää ihmiskontakteja.


Turvallisia treenihetkiä!F24S Customer Service (Päivitetty ) Ilmoita asiaton sisältö
Keskustelu on suljettu kommenteista.