Toimintasuunnitelmamme Koronavirusta vastaan

Viimeksi päivitetty – 23-07-20 klo 14:06

Tällä hetkellä kaikki Suomen Fitness24Seven-salit ovat normaalisti avoinna, eikä esteitä treenaamiselle ole. Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä hallituksen tiedotteita ja päivitämme omaa toimintasuunnitelmaamme hallituksen määräysten mukaiseksi, mikäli tilanne muuttuu.

Mikäli olet sairastunut tai olet altistunut, pyydämme noudattamaan THL:n ohjeita ja välttämään tiloissamme asiointia, kunnes terveydenhuollon ammattilainen on antanut tähän luvan.

Toimet
Meille on tärkeää, että jäsenemme tuntevat olonsa turvalliseksi treenatessaan kuntokeskuksissamme.

Tehostettu siivous
Olemme lisänneet kuntokeskustemme siivousta yleisellä tasolla, minkä lisäksi myös henkilökuntamme kiinnittää erityistä tarkkuutta laitteiden sekä välineiden puhdistamiseen liittyen.

Asiakkaiden vastuu talkoissa
Toivomme yhteistyötä myös kaikilta kuntokeskuksiamme käyttäviltä jäseniltä, pyydämme huomioimaan infektioiden riskit ja puhdistamaan laitteet puhdistusaineella erityisen huolellisesti. Myös kädet tulisi pestä huolellisesti saippuan kanssa mahdollisimman usein.

👉 Katso THL:n ohjeet oikeaoppiseen yskimiseen ja aivastamiseen sekä huolelliseen käsien pesuun.


Ryhmäliikuntatuntien rajoitetut osallistujamäärät

Olemme 1.6. alkaen portaittain lähteneet nostamaan tuntien osallistujamäärää, hallituksen uusimpien linjauksien mukaisesti. Ryhmäkoot vaihtelevat salikohtaisesti. Oman joogamaton/jumppamaton sekä hikipyyhkeen tuominen on edelleen sallittua ja suotavaa. Jokaista osallistujaa kehotetaan pitämään huolta tarvittavista turvaväleistä sekä hygieniatasosta.

Olemme lisänneet kesän tarjontaamme myös suositut ulkotunnit WALK & WORKOUT, FUN2RUN ja RUN INTERVAL. Näiden tuntien maksimi osallistujamäärä on 10 henkeä. Löydät verkkosivuiltamme myös valmiita treeniohjelmia, jotka on helppo suorittaa kotona.

F24S Customer Service (Päivitetty ) Ilmoita asiaton sisältö
Keskustelu on suljettu kommenteista.