Käsipuhaltimet

Moikka,

on tosi hienoa huomata, että saleilla on lisätty hygieniaa ja muistutetaan asioista entistä hanakammin. Ja perin tyytyväinen asiakas olen aina ollutkin 😃

Olen kuitenkin ihmetellyt sitä, kun lähes tulkoon kaikkien paikkojen (kaupat, kahvilat yms.) wc-tiloista käsipuhaltimet on otettu pois käytöstä pandemian ajaksi, mutta teillä ne tavalliseen tapaan on käytössä eikä edes vaihtoehtoa ole tarjolla. 

Lähtemättä siihen keskusteluun kuinka epähygienisiä puhaltimet jo itsessään ovat ilman tällaista maailmantilaa, ihmettelen kuitenkin miten yhä teidän saleilla puhaltimet ovat käytössä.

On hankalaa pitää käsihygieniasta huolta, jos laitteenne hönkii ilmasta kaikki bakteerit takaisin käsiin.Tulee aliarvioitu ja typerä olo siitä, kun asiakkaille tarjotaan yhä puhallinvaihtoehtoa, ihan kuin se olisi jotenkin hyväksyttävä tapa käsien kuivaamiselle. 

Normaalitilanteessa vielä on ymmärrettävää, että käsipaperi on kustannus ja teidän kuukausihinnoillanne kaikesta on tingittävä, mutta kakkosaaltoa odotellessa tämä ei ihan hirveästi mieltä lämmitä.
Toni Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Toni,

  Kiitos viestistäsi.

  Kiva kuulla, että olemme onnistuneet hygienian lisäämisessä. Käsipaperia tulisi löytyä myös joka ikisestä kuntokeskuksesta. Mikäli paperia ei jostain syystä ole ollut saatavilla, olisi äärimmäisen tärkeää nostaa asia esille kuntokeskuksen vastaanottoon, jotta voidaan selvittää onko ongelmia tilauksissa tai toimituksissa vai häviävätkö paperit jonkun taskuun.

  Pyytäisimme vielä nostamaan asia vastaanotossa esille, jotta henkilökuntamme voi jatkossakin puuttua asiaa ja varmistaa, että hygieniasta huolehtiminen sujuisi helpommin.

  Kiitos uskollisuudestasi sekä palautteestasi, kaikenlainen palaute on meille äärimmäisen tärkeää toimintamme kehittämiseksi!

  Turvallisia treenihetkiä!
  F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.