Jäsenyyden jäädyttäminen (covid-19)

Kuntokeskuksemme ja palvelumme ovat normaalisti avoinna eikä esteitä treenimahdollisuuksille ole. Seuraamme aktiivisesti viranomaistahojen ja hallituksen suosituksia sekä rajoituksia ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintasuunnitelmaamme. Ymmärrämme kuitenkin, että treenaaminen kuntokeskuksissa voi näinä aikoina aiheuttaa huolta.

Fitness24Sevenin Covid-19 toimintasuunnitelma

Jos haluat jäädyttää jäsenyytesi tilapäisesti, tutustuthan allaoleviin ohjeisiin ja toimit niiden mukaisesti.

Jäsenyyden jäädyttäminen

Jäsenyyden jäädytyksessä, pätevät sopimusehtojemme §4. sekä jäädytysmaksu 15€. Jäsenyys on mahdollista jäädyttää maksuttomasti asepalveluksen, raskauden tai sairastapauksen vuoksi. Maksuttoman jäädytyksen osalta velvoitamme voimassaolevan tositteen esittämistä.

Jäsenyys voidaan jäädyttää maksimissaan 12 kuukaudeksi per sopimusjakso. Jäädytyksen päätyttyä jäsenyys aktivoituu automaattisesti, ilman erillistä ilmoitusta, jonka vuoksi suosittelemme kirjaamaan itselle ylös jäädytyksen päättymispäivän. Jäsenyyttä ei voi jäädyttää takautuvasti. Jos jäädytys asetetaan kesken laskutuskauden, tulee lähetetty lasku maksaa. Tästä aiheutuva ylisuoritus hyvittyy automaattisesti jäädytyksen päätyttyä. Jäsenyyden jäädytys ja irtisanomisaika eivät voi olla yhtäaikaa voimassa. Jäsen on vastuussa jäädytysvahvistuksen vastaanottamisesta sekä säilyttämisestä.


Jäädytyksestä voidaan sopia joko kuntokeskuksen vastaanotossa aukioloaikojen puitteissa tai sähköpostitse. Emme ota vastaan jäädytyspyyntöjä puhelimitse.

Sisällytäthän jäädytyspyyntöösi seuraavat asiat jäädytyspyynnön ripeämpää käsittelyä varten.
  1. Jäsennumero tai jäsenkortin numero tunnistautumista varten.
  2. Lauseke, jossa hyväksyt jäädytysmaksun (15€) lähettämisen e-laskuna.
  3. Tarkka voimassaoloaika jäädytykselle, aloituspäivä voi olla aikaisintaan yhteydenoton päivä ja päättymispäivä tästä max. 12 kuukautta eteenpäin.

Huomioithan, että jäädytysmaksua ei voi suorittaa Smartumilla, kun kyseessä on palvelumaksu eikä liikuntaetuuden piiriin kuuluva maksu.

Mahdollisten lisäkysymysten ilmetessä, ethän epäröi olla yhteydessä mihin tahansa kuntokeskukseemme.
F24S Customer Service Ilmoita asiaton sisältö
Viestin kommentointi on suljettu.