Hintamuutos - Usein kysytyt kysymykset

Minkälainen uusi hinnastonne on?
Hintamuutos tulee voimaan sekä voimassa oleviin, että uusiin määräaikaisiin ja toistaiseksi voimassaoleviin jäsenyyksimme. Tapaturmavakuutuksen ja erinäisten palvelumaksujen kuten aloitusmaksun ja jäädytysmaksun hinta pysyy entisellään.

Tutustu hinnastoomme täällä!


Milloin hinnanmuutos tapahtuu?
Hinnastomme päivittyy 27.12.2022, jonka jälkeen tehdyt sopimukset solmitaan uuden hinnastomme mukaisesti.
Voimassa olevat sopimukset päivittyvät uusiin hintoihin 1.2.2023 alkaen.


Miksi muutatte hintojanne?
Kasvavat energia- ja ylläpitokustannukset vaikuttavat myös Fitness24Sevenin toimintaan. Jotta voimme myös jatkossa tarjota sinulle hyvinvointi- ja liikuntapalveluita, joudumme nostamaan olemassa olevia jäsenhintoja.

Yksi jäsenkortti mahdollistaa treenaamisen ajasta tai paikasta riippumatta yli 250 kuntosalilla vuorokauden ympäri, viidessä eri maassa. Tämän lisäksi voit osallistua ryhmäliikuntatunneille saleilla paikan päällä, unohtamatta naisten saleja, täysin uusia tulevia kuntokeskuksia ja saliremontteja. Hintamme on ja pysyy tarjoamiimme palveluihin nähden markkinoiden kilpailukykyisimpänä.


Haluan irtisanoa voimassa olevan jäsenyyteni hintamuutoksen vuoksi, miten toimin?
Sopimusehtojen mukainen irtisanomisaika on kaksi kuukautta. Olet oikeutettu nykyiseen kuukausihintaan koko irtisanomisajalle, mikäli irtisanot sopimuksen ennen hintamuutoksen voimaantuloa eli viimeistään 31.1.2023. Hintamuutos toteutuu 1.2.2023 alkaen myös voimassa oleviin jäsenyyksiin, jonka jälkeen kuukausimaksu määräytyy uuden hinnastomme mukaisesti.

Jos sopimus irtisanotaan laskutuskautemme vaihtuessa (n. tammikuun puolessa välissä) ja sinulle on keretty lähettää helmikuun lasku uudella hinnalla, maksetaan se normaalisti ja hyvitämme liikamaksun jäsenyytesi viimeisissä laskuissa.


Minulla on määräaikainen jäsenyys, miten hintamuutos vaikuttaa voimassa olevaan jäsenyyteeni?
Jo ostettuihin määräaikaisiin jäsenyyksiin hinnanmuutos ei tule vaikuttamaan kesken nykyisen sopimuskauden. Jäsenyytesi tulee päättymään sopimuksen mukaisesti, jonka jälkeen voit ostaa uuden jäsenyyden uuden hinnaston mukaisesti.


Minulla on kampanjatarjouksen myötä myönnetty alennettu kuukausihinta, muuttuuko minunkin sopimukseni hinta?
Mikäli toistaiseksi voimassaolevan sopimuksesi hinta on sovittu tietylle määräajalle kampanjahintaan, pysyy tämä hinta voimassa ennalta sovitun määräajan, jonka jälkeen hinta päivittyy automaattisesti ajankohtaisen hinnaston mukaiseen perushintaan.


Jäsenyyteni on tällä hetkellä jäädytettynä, muuttuuko jäsenyyteni hinta, kun se taas aktivoituu?
  • Toistaiseksi voimassaoleviin sopimuksiin, jotka on solmittu ennen 27.12.2022 hinnanmuutos tapahtuu 1.2.2023, joten jos jäsenyytesi aktivoituu tämän jälkeen, jäsenhintasi tulee välittömästi päivittymään uuden hinnaston mukaisesti.
  • Määräaikaisiin sopimuksiin, jotka on tehty ennen 27.12.2022 hinnanmuutos ei tule vaikuttamaan sopimuskauden aikana, vaikka tili olisi jäädytettynä tietylle ajanjaksolle.


Minulla on automaattinen E-laskutussopimus voimassa verkkopankissani, tarvitseeko minun tehdä siihen muutoksia?
Mikäli olet asettanut pankin puolella e-laskutusluvan yhteydessä automaattisen veloituksen sekä ylärajan veloitettavalle summalle, ei pankki voi veloittaa tätä suurempaa summaa tililtäsi automaattisesti. Tämän vuoksi sinun tulee itse muuttaa summan yläraja uuden hinnaston mukaiseksi. Jos tarvitset apua e-laskutusluvan muokkaamisessa, olehtan yhteydessä oman pankkisi asiakaspalveluun.
F24S Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.