F24S salit Tampereella avautuvat 8.1.2022

Hyvä jäsen,

Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti kuntokeskuksemme Pirkanmaalla voivat taas avata ovensa normaaliin käyttöön lauantaina 8.1.2022. Täten toivotamme siis treenaajat lämpimästi tervetulleiksi saleille!

Kuntokeskusten kulkujärjestelmät käynnistyvät lauantaina 8.1. yöllä klo 00:01. Kortteja lähtee avautumaan samalla hetkellä suuri massa, minkä vuoksi on vaikeaa arvioida kuinka kauan kunkin kortin aktivoitumisessa kestää - arvioimme tälle kuitenkin maksimissaan 24h.

Tampere Keskustan vastaanotto palvelee lauantaina klo 12:00-16:00. Löydät salien vastaanottojen aukioloajat täältä.

Ryhmäliikunta suljettu

Aluehallintoviraston määräysten mukaisesti ryhmäliikunta jatkaa toistaiseksi suljettuna.

Jotta treenaaminen olisi mahdollisimman turvallista noudatamme saleilla tiukkoja hygienia- ja turvallisuusohjeita. Pidetään yhdessä hyvää huolta käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä. Kasvomaskia suosittelemme vahvasti käyttämään salien yleisissä tiloissa, kuten asioidessa vastaanotossa tai pukuhuoneissa. Muistathan myös puhdistaa käyttämäsi välineet ja tavarat huolellisesti ennen ja jälkeen käytön.

Turvallinen treenaaminen
Riittävien turvavälien varmistamiseksi, olemme joutuneet rajoittamaan salien treenaajamääriä. Jokaisella salilla on oma maksimi treenaajakapasiteetti, mikä on ilmoitettu salien omilla verkkosivuilla sekä kuntokeskuksien ovissa. Vastaanoton aukioloaikoina henkilökuntamme seuraa kulkujärjestelmän lukemia ja tarvittaessa rajoittaa tiettyjen alueiden treenaajamääriä. Mikäli salin treenaajakapasiteetti on täynnä, jäsen voi mahdollisesti joutua odottamaan omaa vuoroaan salin ulkopuolella. Vaihtoehtoisesti jäsen voi siirtyä toiselle läheiselle salille. Vastaanoton ollessa kiinni treenaajamääriä tarkkaillaan kulkujärjestelmän kautta. Suosittelemme valitsemaan treeniajan ruuhka-aikojen ulkopuolelta. Lisätietoja ruuhka-ajoista löydät täältä.

Mikäli sinulla on askarruttavia kysymyksiä mielessäsi, voit ilomielin olla yhteydessä henkilökuntaamme saleilla. Salikohtaiset yhteystiedot löytyvät täältä.


Lämmin kiitos kaikille kärsivällisyydestä ja tilanteen ymmärtämisestä. Pistetään rauta liikkeelle turvallisesti ja iloisesti!
Jenni Customer Advisor
Viestin kommentointi on suljettu.