Näkymät:
Jos et pysty maksamaan kuukausittaista jäsenmaksua e-laskun tai toistuvan korttimaksun kautta eräpäivään mennessä, tulee tämä maksaa kuntokeskuksessa. 
Valitettavasti meillä ei ole mahdollista lähettää laskun maksutietoja sähköpostitse tai muulla tavoin.
 
 
Maksun viivästyminen
Jos et voi maksaa laskua eräpäivään mennessä, voit maksaa avoimen laskun suoraan kuntokeskuksen vastaanottoon 14 päivän sisällä eräpäivästä. Tämän jälkeen, jos maksu on edelleen suorittamatta, yhteistyökumppanimme OK Laskutuspalvelu Oy lähettää sinulle maksumuistutuksen rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi. Muistutuskulu on tällöin 5 €.

 
Maksutapojen vaihtaminen
Jos nykyinen maksutapasi ei sovi sinulle, voit vaihtaa sen toiseen vaihtoehtoon (toistuva korttimaksu tai e-lasku). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään sinulle sopivimman ratkaisun.

 
Entä jos en ole saanut laskua?
Jos et ole saanut laskua tai kohtaat ongelmia maksujen kanssa, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Näin varmistamme, että saat kaikki tarvittavat tiedot ajoissa ja voit jatkaa harjoitteluasi ilman keskeytyksiä. Muista myös pitää yhteystietosi ajan tasalla, jotta kaikki tärkeät viestit saavuttavat sinut.