Näkymät:

Fitness24Seven tarjoaa toistaiseksi voimassaoleville jäsenyyksille kaksi maksutapaa: e-laskutus ja toistuva korttiveloitus (RCP).
Liikuntaedut ovat toissijainen maksutapa ja näiden hyödyntäminen on mahdollista vain paikanpäällä kuntokeskuksessa.


 

E-Laskutus
E-laskutus on helppo ja turvallinen tapa hoitaa jäsenyytesi maksut. Kun valitset e-laskutuksen, saat laskut suoraan verkkopankkiisi. Laskut perustuvat henkilötunnukseesi, ja jokaisessa laskussa on vaihtuva viitenumero, mikä takaa maksujen automaattisen käsittelyn pankkien välillä. Laskuja ei voi kopioida manuaalisesti vaan nämä tulee maksaa oman e-laskun ja tämän maksutietojen kautta.

Jäsenyyden solmimisen yhteydessä sitoudut aktivoimaan e-laskutusluvan omassa verkkopankissasi. Huomioithan, että F24S ei voi veloittaa laskuja suoraan tililtäsi, vaan sinun tulee hyväksyä jokainen lasku erikseen verkkopankissasi. Joissain pankeissa voi olla mahdollista ottaa käyttöön automaattinen hyväksyntä, joten voit tiedustella tätä vaihtoehtoa omalta pankiltasi.

 

Toistuva Korttiveloitus (RCP)
Toistuva korttiveloitus on kätevä vaihtoehto jäsenmaksujen hoitamiseen. Tässä maksutavassa liität maksukorttisi tiedot turvallisesti Netsin-palvelimen kautta jäsenyyteesi. Voit lisätä kortin tiedot joko verkkosivujemme "Omat sivut" -osiossa tai pyytämällä apua henkilökunnaltamme.

Kun kortti on liitetty, maksut veloitetaan automaattisesti kortiltasi laskun eräpäivänä. Tämä edellyttää, että kortti on aktiivinen ja sillä on riittävästi katetta eräpäivänä. Näin sinun ei tarvitse huolehtia eräpäivistä, vaan maksut hoituvat ajallaan ilman ylimääräistä vaivaa.
 

Huomaathan, että Personal Trainer -palveluiden kuukausierät ja mahdolliset etäjäädytyslaskut voidaan tällä hetkellä veloittaa vain e-laskutuksella. Jos hyödynnät näitä palveluita, varmista, että e-laskutuslupa on aktivoitu verkkopankissasi.

 

 

  Laskujen Eräpäivät  
Kuukausittainen Jäsenmaksu: Eräpäivä on aina kuukauden 29. päivä. Esimerkiksi, jos lasku erääntyy 29. maaliskuuta, se koskee huhtikuun treeniaikaa.

PT-paketit ja Tapaturmavakuutus: Eräpäivä on aina kuukauden 1. päivä, koskien kuluvan kuukauden palveluja. Esimerkiksi tammikuun vakuutuksen lasku erääntyy tammikuun 1. päivä.