Näkymät:
Toistuva korttiveloitus (RCP) on helppo ja kätevä tapa hoitaa jäsenmaksut toistaiseksi voimassaolevassa jäsenyydessä. Tässä maksutavassa kuukausittaiset maksut veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia laskun maksamisesta erikseen.
 


  Maksukortin Yhteensopivuus  
Toistuva korttiveloitus toimii ainoastaan VISA- tai MasterCard-korteilla, joilla on verkko- ja ulkomaanostot sallittuina. Huomaathan, että Visa Electron -korttia tai Aktian pankkikortteja ei voi käyttää tässä maksutavassa. Jos sinulla on käytössäsi jokin näistä korteista, suosittelemme vaihtamaan maksutavaksi e-laskutuksen.

Huomaatehan myös, että liikuntaetuutta sisältäviä maksukortteja, kuten Edenred Master Card, ei voi yhditää maksutavaksi.

 

  Maksukortin Lisääminen  
Maksukortin tiedot lisätään jäsenen toimesta Nets-portaalissa. Saat linkin tähän palveluun joko henkilökunnaltamme tai kirjautumalla verkkosivujemme ''Omat sivut'' -osioon. On tärkeää, että lisäät kortin tiedot huolellisesti ja varmistat, että kortti on voimassa koko sopimuskauden ajan.

 

  Maksujen Veloitus  
Kuukausittaiset maksut veloitetaan automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta seuraavasti:

Treenimaksut: Erääntyvät edeltävän kuukauden 29. päivä.
Tapaturmavakuutusmaksut: Erääntyvät kuluvan kuukauden 1. päivä.

PT-palvelut ja Jäsenyyden Jäädytys
Huomioithan, että Personal Trainer -palveluiden kuukausierät ja mahdolliset etäjäädytyslaskut voidaan tällä hetkellä veloittaa vain e-laskutuksella. Jos hyödynnät näitä palveluita, varmista, että e-laskutuslupa on aktivoitu verkkopankissasi.


  Vastuusi Korttiveloituksessa  
Jäsenenä olet henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että korttitiedot ovat oikein ja kortilla on riittävästi katetta veloituksen suorittamiseksi eräpäivänä. Tämä vastuu jatkuu koko sopimuksen voimassaolon ajan, vaikka maksajaksi olisi merkitty toinen henkilö.

Jos veloitus epäonnistuu eräpäivänä, yritämme automaattisesti uudelleen seuraavien neljän päivän ajan. Jos kohtaat ongelmia kortin lisäämisessä tai veloituksessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.